top of page
_Z4A1162.jpg

Uitvaartkist beschildering

 

 

Kleur aan leven & dood

Met mijn bevlogenheid en liefde voor de kunst geef ik kleur aan het leven.

Maar ook aan de dood.

Met een voorstelling of creatie. Een herinnering of verlangen. Expressief of ingetogen. Alles wat passend is bij de wens van de overledene of van iemand in zijn/haar laatste levensfase.

 

Door mijn schilderstijl te personaliseren op de uitvaartkist geef ik letterlijk en figuurlijk vleugels aan een lief geleefd leven. Een unieke beschildering van de houten kist, een persoonlijk kunstwerk. Een laatste kleurrijke groet, het maakt afscheid nemen niet makkelijker maar wel lichter.

 

Kleurige herinnering

Tevens is het mogelijk om de beschildering van de deksel na de uitvaart te verdelen. Van schets tot de eerste penseel op de kist tot het finale kunstwerk. Ik leg het met de camera vast en maak er een mooi klein fotoboek van. Het is ook mogelijk om de beschildering op een extra deksel te doen die na de uitvaart verzaagd wordt in kleinere unieke kunstwerken. Als kleurige herinnering aan de overledene of als aandenken op zijn/haar laatste rustplaats.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Eerst hebben we een persoonlijk gesprek waarin je jouw wensen en gedachten aan mij vertelt. Als we allebei een klik voelen dan gaan we samen kijken naar de uitwerking van de ideeën. Veel is mogelijk. En dat geeft ook gelijk aan dat het moeilijk is om een prijs te benoemen.

Maar om je een idee te geven; een volledig uitgewerkte beschildering van een deksel is vanaf 750,- excl. btw.

 

Het beschilderen van een kist is als het creëren van een liefdevolle warme deken. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Bel of mail mij en vraag naar wat er allemaal mogelijk is.

 

#kleuraanlevenendood

 

Contact/Afspraak

De eerste opzet
Bob en Bonker
Beschildering van uitvaartkist
Voortekening aan het zetten
bottom of page